Vores kunder

Krüger Search A/S
”Vi oplever EuroPhoner som en konstruktiv samarbejdspartner.
De er positive og fleksible at samarbejde med, og deres måde at håndtere opgaverne på er struktureret og overskuelig, og de er vedholdende i deres arbejde.
EuroPhoner giver også en god kundeservice”.
Paul Anker Larsen
Direktør
pdc teknik A/S
Vi har brugt EuroPhoner som vores opsøgende sælgere i over et år nu. Efter et par korte indledende møder havde EuroPhoner en fuldstændig forståelse af vore kundegrupper og kompetencer hvorefter de gik i gang med at skaffe os leads. Værktøjerne EuroPhoner anvender til at linke os sammen med potentielle nye kunder er meget effektive og integrerer direkte med vores besøgsplanlægning. Samarbejdet med EuroPhoner har muliggjort en fordobling af kvalificerede afholdte kundebesøg og frigjort rigtigt mange timer der tidligere blev anvendt til canvassing. Jeg kan kun give løsningen min bedste anbefaling.
Poul Brunsgaard
Adm. direktør
Snow Software
Dear Anne,

I've written this recommendation of your work to share with other LinkedIn users.

Details of the Recommendation: "Anne has been working for Snow Software for the past three years, booking our meetings with end clients. Anne has a fantastic ability to booke meetings with the accounts that we prefer. Anne is one of the most enthusiastic, hardworking and reliable persons I've ever met. Her postitive attitude and the ability to always walk the extra mile, makes her a desired employee in any company. I will always give Anne my best recomendations, and if it wans't for the fact that I would shoot myself in the foot, I would have hired her a long time ago....."

Service Category: Telemarketing

Year first hired: 2010

Top Qualities: Great Results, Personable, High Integrity
Tormod Torekoven
Regional Business Manager
BHR Service A/S
I de seneste 6 år har Europhoner varetaget bookingen af vores salgsmøder.

Europhoners mødebookere formår dygtigt at kommunikere værdien af et muligt samarbejde med os til de kundeemnerne, som de aftaler møder med.
Møderne har aldrig været ”oversolgte” og vi oplever, at kundeemnerne altid er forberedte på, hvad mødet omhandler.
Dette har medført stor tilfredshed hos vore sælgere og en høj closing-rate på møderne.

21,3% af alle møderne, som Europhoner har booket for os er blevet til nye kunder i vores forretning.
En succesrate, som vi er tilfredse med og som sikrer høj organisk vækst i vores virksomhed.
Ole Breinholt
Adm. direktør
TimeMap ApS
Vi har de sidste 6 år arbejdet sammen med Europhoner. De har booket over 600 møder for os i perioden. Fra dag ét har vi samarbejdet med professionelle medarbejdere, der hurtig har kunne sætte sig ind i vores produkt og i kundens behov. Det har betydet møder af meget høj kvalitet og med de rette beslutningstagere. Vi har stort set ikke haft møder, som ikke har haft relevans. For vores virksomhed har samarbejdet med Europhoner betydet en øget tilgang af kunder og en betydelig omsætningsfremgang. Vi kan på det kraftigste anbefale Europhoner.
Lars Rafn
Partner